Meny_Skribent_Bild_Center.png

Hej från teamet på Plexian®.

Välkommen till Plexians blogg. Här kan du ta del av nyheter om oss och branschen. Feedback? Kontakta mig på johan@plexian.se

Allt gott!

Entreprenören Sami Sulieman har innovativa idéer för svensk banksektor

Entreprenören Sami Sulieman har innovativa idéer för svensk banksektor

Sami_Plexian_Blogg.jpg

Att skapa Sveriges smartaste företagskort är en av många idéer som visionären och entreprenören Sami Sulieman från Malmö har vaskat fram. Varför just denna idé slog rot och fick fäste är inget oväntad för Sami, som själv har stor erfarenhet av att driva företag:

”Som tidigare egenföretagare och entreprenör vet jag hur mycket tid som läggs på administration och bokföring. Jag, personligen, vill hellre lägga min tid på att utveckla företaget och ta fram nya produkter. Sådant som jag tycker är roligt. Många av mina vänner är eller har varit egenföretagare och de säger samma sak, att de inte kunde ana på förhand hur mycket tid som faktiskt läggs på tråkigt pappersarbete. Med detta kort kan vi ta fram en lösning för alla företag och erbjuda dem minimalt pappersarbete tillsammans med modern teknologi”.

Kortet som kommer att heta Plexian planeras att lanseras hösten 2017 för företag och under 2018 för konsumenter.

Fintech-bolagen utmanar de traditionella bankerna

Fintech-bolagen utmanar de traditionella bankerna